Ar reikia rodyti savo veidą mūsų ETSY parduotuvėse?

Man čia tokia jautri tema, nes aš ŽIAURIAI nemėgstu rodyti savo veido 🤣 Labai nemėgstu fotosesijų, nemėgstu visų live ir video… Aš jau geriau kažką pasamdyčiau, kad vaidintų mane ir rodytų savo veidą 🤣 BET aš tą darau, ir verčiu save tą daryti daugiau ir daugiau. 

Visai nesenai turėjau toookią gerą konsultaciją, prisijuokiau iki negalėjimo. Labai fainas produktas ir superinė kūrėja BET visas brandas, parduotuvė ir visa komunikacija toookia nuobodi, kad atrodo buhalterines ataskaitas įdomiau skaityti… Kas žinote mane tai pamenate mano santykius su buhalterija..

Ir kai pradėjom kalbėti, kastis, nu kodėl viskas taip nuobudu ir prėska, pasirodo kūrėja dirba viena (surprise suprise) ir ji bando atrodyti labai profesionaliai ir sudaryti įvaizdį, kad čia visdėlto sukasi už jos nugaros kažkoks verslas… Supraskit, turi būti viskas labai rimta. Nu va iš to ir ateina visa kažkokia „profesionali” komunikacija.
 
Kodėl tai neveiks?

👉Jau dalinausi ta mintimi, kad mes niekaip negalim tiesiogiai konkuruoti su dideliais brandais, kurie turi tūkstantinius marketingo skyrius, reklamos agentūras ir neišsenkančius reklamos biudžetus.⁣ Mes tiesiog nežaidžiam tom pačiom žaidimo taisyklėm.
 
💡 Žmonės į ETSY ir eina surasti ĮDOMIŲ, UNIKALIŲ, KEISTŲ, JUOKINGŲ, NUOŠIRDŽIŲ, KITOKIŲ brandų negu tai ką jie gali rasti savo vietinėse parduotuvėse!
 
Nebijokite savo ETSY paduotuvėse parodyti savo asmenybės. Netgi priešingai – primygtinai reikalauju 🙂

👉 Veido rodymas padeda klientams su mumis susipažinti, pajausti, ar mes tikrai faini ir tikrai kuriame fainus produktus.⁣ Parodyti, kad mes tau viską darom su meile, o ne štampuojam lyg beveidės mašinos kažkokiam pasaulio užkampyje.⁣
 
👉Apie puslapyje rodyk savo studijos bardaką, procesą, savo rankas atliekančias darbą, savo veidą, būtinai rašyk savo vardą, o ne UAB Pavadinimas.
 
👉Savo istoriją rašyk pirmuoju asmeniu kaip kūrėjas, dizaineris NETGI jeigu už tavo nugaros ir stovi fabrikas 🙂
 
👉Jei save pristatai kaip linksmą, casual brandą tai net produktų aprašymuose nepabijok pajuokauti, jūs neįsivaizduojat kiek aš taip radau savo mėgstamų brandų vien tik dėl to, kad jie rašo su tokiu juodu sarkazmu 🙂
 
Šilčiausi linkėjimai, Dovilė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *